Drone foto en video

Drones, je komt ze steeds vaker tegen in het luchtruim, er zijn dan ook legio mogelijkheden om drones in te zetten. Begin 2018 ben ik begonnen met mijn eerste cameradrone en al snel heb ik mij gespecialiseerd in het maken van video opnames.

Om veilig en legaal te kunnen vliegen worden er de nodige eisen gesteld aan de drones, piloot en bedrijfsvoering. Vanzelfsprekend voldoen wij hier aan, zodat u ons met een gerust hart in kunt schakelen voor een foto- en/of videovlucht.

Bent u benieuwd wat wij met onze drones en andere camera’s voor u kunnen betekenen, neem dan contact met mij op. Hieronder krijgt u alvast een indruk van hetgeen wij de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Werk in uitvoering

Zodra een werk in uitvoering gaat, dan wordt hetgeen ontworpen is, langzaam maar zeker zichtbaar. Wat is er nu mooier dan deze verandering vanuit een uniek perspectief vast te leggen, zodat de voortgang in foto en/of video zichtbaar wordt. Dit soort beelden zijn uitermate geschikt om te communiceren over de voortgang van uw project, beelden zeggen nog altijd meer dan 1000 woorden.

Video

Waar stilstaande beelden al geschikt zijn om een verhaal te vertellen, zijn bewegende beelden dit nog veel meer. Of het nu gaat om het maken van losse shots t.b.v. een video productie, of het laten maken van een complete video om bijvoorbeeld uw bedrijf te promoten, alles is mogelijk. Wij beschikken over de nodige camera’s om allerlei soorten beelden te maken en werken samen met gerenommeerde videomakers. Onderstaand treft u alvast enkele video’s aan die onlangs van a t/m z door ons zijn gemaakt. Binnenkort meer, dus houdt deze pagina in de gaten!

Vastgoed

Wilt u uw woning, of bedrijfspand vanuit een uniek perspectief vast laten leggen? Bijvoorbeeld voor de verkoop geven foto’s vanuit de lucht net dat beetje extra. Het complete plaatje en de ligging in de omgeving komen volledig tot hun recht. Door de zeer hoge kwaliteit lenen de foto’s zich ook perfect om in groot formaat af te drukken en bijvoorbeeld aan de muur te hangen.

Evenementen, wedstrijden etc.

Ook uw evenementen kunnen wij prachtig vastleggen. Mooie foto’s, of zelfs een complete aftermovie behoren tot de mogelijkheden.