Over mij

Al van jongs af aan ben ik sterk geïnteresseerd in het groen om mij heen. Als ik niet in de tuin aan het wroeten was, dan was ik wel aan het vissen. Ik was toen al vastbesloten hier iets mee te gaan doen en na de basisschool werd er al een groene leerweg ingeslagen. Via een middenkaderopleiding Bos, natuur en landschap volgde een technische studie Tuin en Landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein. Tijdens deze studie ontstond er verbreding naar de grijze component: civiele techniek.

In de openbare ruimte komen grijs en groen samen, maar vaak zijn het toch nog gescheiden werelden. Dit komt vanzelfsprekend geen van beide werelden ten goede, denk bijvoorbeeld maar aan de vele stadsbomen die niet de benodigde ruimte krijgen, of aan verzakte trottoirs, omdat ondergrondse groeiplaatsen niet voldoen.

Met mijn brede kennis van grijs en groen, kan ik met alle vakgebieden goed meepraten, of het nu gaat om (afval)water, groen, openbare verlichting, of verhardingen. Het verbinden van de diverse vakgebieden geeft mij energie en is in mijn beleving essentieel om te komen tot een goede inrichting van de buitenruimte. Momenteel zet ik mij binnen projecten o.a. in als integraal ontwerper, werkvoorbereider en groenadviseur.

Kenmerkend voor mij als persoon hard werken, rust en een grote bereidheid om anderen verder te helpen. Ook ben ik continue op zoek naar vernieuwing, denk bijvoorbeeld aan de inzet van visualisaties, digitalisering en de inzet van nieuwe technieken als drones.

In mijn vrije tijd ben ik actief in de hengelsport, zowel in diverse bestuursfuncties, als ook regelmatig op, aan en in het water. Ook andere natuur en watergerelateerde onderwerpen kunnen op mijn interesse rekenen. Zo ben ik ook actief als coördinator dijkbewaking en coördineer ik visserijkundige onderzoeken.

Wil je meer van mij weten, schroom dan niet om contact op te nemen. De koffie staat bijna altijd klaar!